Een druk weekend achter de rug

Zondagavond en het weekend is voorbij gevlogen. Vrijdag een dag verlof ingeboekt om met de trein te reizen tot in Hasselt om vervolgens opgehaald te worden om te lunchen in Tongeren om nadien door te rijden mee met de auto naar de dierencardioloog van Tazzy en Tripple in Stavelot (Provincie Luik). Gelukkig was er voor T&T goed nieuws. Hun hartonderzoek was goed en onveranderd en over een jaartje terug op controle.

Tripple mag niet stoppen met haar voedingssupplementen die ze nu neemt en haar speciale voeding. Tazzy moest niks nemen van supplementen. Beiden honden hadden volgens de cardioloog een mooi gewicht.

Na ons bezoekje in Stavelot keerden we terug naar Limburg om een nachtje te gaan logeren bij mijn papa en mama plus in Heusden-Zolder. En wat waren de honden super flink tijdens de hele avons op het appartement.

En in de avond gingen we nog een hapje eten bij de vroegere Jood uit Hasselt Jeruzalem in Genk (wel zonder de hondjes) Een echte Limburgse shoarma schotel dat ze zo niet kennen in Antwerpen. Wat heeft deze schotel ons gesmaakt. Na ons etentje gezellig bij papa en Hilde nog een glaasje gedronken.

Zaterdagochtend waren T&T superflink geweest en hebben ze ook flink samen geslapen in de bench. Na de brunch nog een gezellige middag samen drinken in Hasselt door gebracht met onze vrienden in de manege.

Om 18u waren we terug in Antwerpen om vandaag zondag een verplichte rustdag in te plannen en morgen start er weer een nieuwe werkweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.