Foto & video albums

Dit is onze foto en video pagina.
Mooie herinneringen die ze ons nooit meer kunnen afnemen,
Want iedere foto, iedere video heeft voor ons wel een
speciale betekenis!

Blindengeleidehond Django @ work

Tussen de periode van februari 2007 en november 2013 was Django Manuella’s trouwe maatje die haar overal mee op avontuur nam maar ook veel deuren heeft geopend voor haar.

Blindengeleidehond-Django

Overleden blindengeleidehond Django

Django Purple of heatmoor was Manuella’s 1ste blindengeleidehond. Hij was in dienst van februari 2007 tot 1 november 2013. Vanaf 4 januari 2014 tot 31 oktober 2016 stond zijn gouden mandje bij Greta en Ronny in Deurne. Mooie herinneringen van Django kan je terugvinden in deze prachtige herinneringen boek.

overleden-blindengeleidehond-Django

Blindengeleidehonden @ work Chivas en Cenna  

op 13 januari 2014 kwamen Chivas (Manuella) en Cenna (Philippe) in ons leven. Tijdens de volgende jaren tot 1 september 2021 zullen deze 2 fantastische zwarte labradors ons vergezellen op onze avonturen die we graag met jullie delen.

Blindengeleidehonden-Chivas-en-Cenna-@-work

Chivas en Cenna als vrije hond

Als Chivas en Cenna niet aan het werk waren, genoten ze ook van hun vrije momenten zoals wandelen, spelen op het strand, lekker luieren.

Chivas-en-Cenna-als-vrije-hond

Blindengeleidehonden @ work Tazzy & Tripple

Sinds 18 oktober 2021 kwam Tazzy als 2de blindengeleidehond van Philippe in ons leven en op 15 november 2021 volgde zusje Tripple de 3de blindengeleidehond van Manuella. 2 nieuwe vrolijke kanjers in ons leven.

Blindengeleidehonden-Tazzy-en-Tripple-@-work

Tazzy en Tripple als vrije honden

En natuurlijk, Tazzy en Tripple mogen ook genieten als ze niet aan het werk zijn. Even ont stressen en even helemaal hond zijn. Tijdens hun vrije momenten genieten ze van een wandeling of eens lekker rennen op de losloopweide. 2 bommetjes energie die dit wel kunnen gebruiken.

Tazzy-en-Tripple-als-vrije-hond

Chivas en Cenna met pensioen

Op 26 september 2021 nadat beiden kanjers begin september met pensioen gingen, verhuisden broer en zus samen naar hun laatste avontuur. Hun gouden mandje staat dus in Vlieland in Nederland, één van de Waddeneilanden.

Chivas-en-Cenna-met-pensioen

Vakantiefoto’s Vlieland mei 2022

In de lente van 2022 gingen we voor de 1ste keer naar Vlieland. Vlieland, een van de Nederlandse Waddeneilanden waar Chivas en Cenna nu hun gouden mandje staat. De mooiste vakantiefoto’s kan je in deze fotoboek terug vinden.

vakantie-Vlieland-mei-2022

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.