24/06/2022 Nazorgbezoek BCG

Nazorgbezoek

Daar komt Marc van het BCG weer! Ik denk dat we Marc in het afgelopen jaar zeker al 3 keer hebben gezien als het er niet 4 zijn. De opvolging in het 1ste werkjaar is helemaal anders dan bij Chivas en Cenna. Maar de tijd van 9 jaar geleden en de tijd van nu, dat is echt niet te vergelijken. De opleiding van T&T en de opleiding van C&C waren grotendeels wel hetzelfde, maar toch… Toch was het verschil er al dat T&T hun opleiding ten tijde van de Corona pandemie hebben gehad tegenover C&C. 9 jaar geleden was er geen sprake van een pandemie of epidemie. Maar maakt dat iets uit? Eigenlijk niet! Liever een controle teveel om kort op de bal te spelen als er ergens een fout in je werkpatroon is geslopen. Zo kan je dit sneller herstellen.

Vandaag werden de honden gewogen en het gewicht was redelijk ok. Ook moesten we beiden een gekende route lopen en ik (Manuella) koos er voor om naar de Bist te lopen want op regelmatige basis moeten wij deze route toch lopen om naar de bushalte te gaan of naar de winkel. Philippe koos er voor om de route naar de Boomsesteenweg nog eens te lopen. De route die hij loopt naar de bushalte van zijn werk.

Marc was content of ieder looproute, snelheid van wandelen en de motivatie van de honden zelf. Gelukkig was het al iets minder warm tegenover het afgelopen weekend. Dat waren toch ook wel benauwde temperaturen en dan in die hitte werken is niet aangenaam voor mens en dier.  En natuurlijk waren wijzelf ook blij dat het minder warm was en dat ook onze honden voor deze korte evaluatie weer goed waren gekeurd.

Het volgende nazorgbezoek zou ongeveer voor over 3 maanden zijn. We houden jullie op de hoogte. Maar voor vandaag is het voldoende geweest en sluiten we ons dagje ook af om lekker te relaxen in de tuin onder een licht briesje en een beetje zonneschijn.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.