Kleine update over COVID en ook een update vanuit Vlieland

Een update van de covid

Dag lieve lezers,

Even een korte update van het afgelopen weekend betreffende Manuella. Gelukkig heb ik tot nu toe niet de ambulance moeten laten komen (gelukkig maar) ondanks dat Manuella moeite heeft met ademen en slikken en nog andere COVID symptomen. Vermoedelijk ook wel een beetje door dat we het koel konden houden in huis. Afgelopen weekend waren temperaturen van boven de 35°C. De airco heeft hier echt wel zijn werk gedaan met temperaturen rond de 24 °C in huis. Helaas heb ikzelf ook opnieuw 2 dagen net als Manuella met koorts in bed gelegen en vermits we toch in quarantaine zitten was het ook het ideale moment om te rusten.  Daar lig je dan met prachtig weer in het weekend beiden doodziek in bed en zien we alle leuke geplande activiteiten gewoon aan onze neus voorbijgaan.  Zelfs voor Tazzy en Tripple was het veel te warm in de dag. Natuurlijk werden zij in de avond zo ergens van 20u30 wat meer actiever en wilden dan spelen. Ideaal om hun dan in de tuin te laten liggen en te laten spelen terwijl de deur van de slaapkamer naar het terras openstond.  Gelukkig worden de plantjes in de tuin al wat meer gerust gelaten door Tripple tenzij ze over haar rooie gaat. Maar op moment liggen de honden rustig te spelen in de tuin.

Ondanks COVID even gisteren een foto gemaakt om te zien hoe we ons weekend hebben doorgebracht. Het is niet om dat de lach er is dat we ons goed voelde want dat was helemaal niet. Met temperaturen afgelopen weekend van meer dan 30 graden…

Vlieland

Even een berichtje van Chivas en Cenna uit Vlieland. Momenteel is het op Vlieland ook prachtig weer en het eiland ligt onder een stralende blauwe hemel net als in België. Omdat het een eiland is omringd door aan de ene kant de Waddenzee en aan de andere kant de Noordzee, liggen de temperaturen er niet zo hoog als in het binnenland. Natuurlijk spreken we er ook van aangename temperaturen van rond de 25°C. ideale temperaturen en een zacht briesje om echt van te genieten.  Daar kunnen C&C zeker wel van genieten want op het laatste waren die warme temperaturen van in België het ook niet meer voor deze 2 oudjes. En dan hadden we vorige zomer in juli, 2 maanden voor hun verhuis naar Vlieland nog een airco voorzien zodat wij, maar ook de honden konden tot rust komen zonder te veel inspanningen te moeten doen.

Eerlijk gezegd, moesten T&T nu ook naar Vlieland kunnen, dan denk ik dat ze er een even groot plezier zouden heven omdat het er minder warm zou zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.