Eerste verlofdag van 2022

Meteen onze eerste dag verlof van 2022. Een leerzame verlofdag zou het moeten worden want vandaag kwam Kathleen van het BCG (de school van de honden) op het 1ste nazorgbezoek van T & T. Evalueren hoe het lukt met gekende routes te lopen, maar ook het bespreken van kleine problemen waar we toch nog mee sukkelen. Momenteel is het ook nog een vrij rustige opbouw van onze uitdagingen want door corona zijn we nog wat beperkt.

Dus deze ochtend konden wij nog even wat blijven doezelen. Tazzy was al eens rond 6u komen zeuren, maar we bleven ontzettend stil liggen in bed waardoor Tazzy het al snel opgaf en tot 7u20 het uithield. Toen werd het toch tijd om zijn plasje te gaan doen.

Kathleen zou pas om 10u30 komen omdat ze toch een poosje moest rijden. Dus we probeerde relaxed op te staan door lekker te ontbijten en Manuella had afbakcroissants voorzien. Ja, dat gaat er altijd wel in. Dus nu maar afwachten tot Kathleen zal aanbellen. Ik (Manuella) ben om één of andere reden toch altijd een beetje nerveus als ze op nazorgbezoek komen terwijl dit eigenlijk niet nodig is. Misschien wil ik dan alles te perfect doen omdat ik nog een beetje restvisus heb?

Half elf ging in stilte voorbij en we dachten nog van ‘ok, het is druk op de weg en ze zal wel komen’. Al snel werd het 11u en we hadden nog niemand gezien. Uiteindelijk het BCG opgebeld met de vraag of alles in orde was. In Tongeren wisten ze het niet meteen en na over en weer gebeld kregen wij tegen kwart voor 12 te horen dat Kathleen vandaag niet bij ons op afspraak zou komen maar dat het a.s. donderdag stond ingepland. Donderdag? Dat was zo niet afgesproken en helaas kwam dit voor ons ook niet uit. Er was afgesproken met Lore dat de afspraak vandaag zou zijn, maar vermoedelijk is er ergens in de communicatie iets misgelopen.

Uiteindelijk met Kathleen zelf telefonisch contact gehad en uitgelegd dat het voor ons a.s. niet zou passen. Zo dadelijk onverwacht verlof inplannen op zo een korte tijd? Dat is niet van toepassing tenzij het een noodgeval. Voor ons is dit jammer genoeg geen noodgeval. We hebben even onze agenda’s langst elkaar gelegd en we zijn uit gekomen op woensdag 26 januari 2022. Deze keer hebben we het meteen goed vastgelegd in onze agenda’s. Natuurlijk is dat even vloeken maar een miscommunicatie kan altijd voorkomen.

Jammer genoeg een beetje een verloren verlofdag maar uiteindelijk hebben we deze dan toch nog benut om wat uit te rusten en heb ik een borstelmoment voorzien voor T & T die toch wel wat haren verliezen. Het was buiten ook niet zo een al te geweldig weer en ik borstelde de honden ook in het blokhut. Ik moet toch eens uitkijken naar een trimtafel voor de honden om ze makkelijker kunnen te borstelen want zo op de grond zitten is ook geen aangename houding. 

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.