Philippe en Tazzy naar de apotheek

Philippe en Tazzy

Vandaag liep ik met Tazzy nog eens de route naar onze vaste apotheker. Ja, tegenwoordig kan je met uw identiteitskaart te tonen uw voorgeschreven medicatie gaan afhalen. Geen gesukkel meer met die papieren voorschriften die je dan steeds moet zoeken in huis en dan hopen dat je de juiste bij hebt.  Dat maakt het voor ons toch in ieder geval al veel gemakkelijker.

Het was dan vandaag toch geen doelloze uitstap was want op den duur begint dat ook wel saai te worden en natuurlijk is dat evengoed voor de hond ook verwarrend. Zolang de coronapandemie nog te sterk aanwezig is zoals nu, zullen we toch nog geen enorme uitstappen doen. Ik merk wel dat er terug wat meer uitdaging mag komen in mijn leven, want de afgelopen 2 jaar waren ook evengoed zwaar voor mij. Daarom op de terugweg naar huis besloot ik vandaag een totaal andere route naar huis te lopen met Tazzy. Een klein beetje afwisseling op bekend terrein waar ik nog een sterke orriëntatie heb.

Tazzy liep de route zoals ik vroeg. Ikzelf was aan een bepaald punt wel even mijn orriëntatie toch kwijtgeraakt omdat het in onze wijk een wirwar van kleine straatjes zijn met veel bochten. Soms kan je het richtingsgevoel dan wel eens verliezen. Gelukkig had ik mijn navigatie applicatie op de GSM ingeschakeld waardoor ik me toch verder kon behelpen. Door dat ik deze week niet meer naar BASF ga, moet ik toch andere alternatieven vinden om bezig te blijven met Tazzy.

Al hoop ik dat de coronamaatregelen snel wel versoepelen dat ik zonder mondmasker naar bureau kan. Momenteel mogen wij ook maar 1 dag per week naar de site komen, maar om meer structuur in ons geleidenwerk te krijgen, kan en mag ik 2 dagen per week naar bureau komen. Momenteel moeten we overal nog ons mondmasker dragen en ik moet toegeven dat dit toch niet altijd even simpel is. Je verliest veel van je oriëntatiegevoel met het dragen van een mondmasker.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.