Eerste werkdag (Manuella & Tripple) en medisch onderzoek GZA

Gisteren was het zowel voor ons als baasjes, maar ook voor de honden nog 1 extra rustdagje. Deze hadden we ingepland om verschillende redenen. Nog voldaan en aan het nagenieten van de feestdagen, even aan het recupereren want vanaf morgen is het weer back to the normalities (werken etc). Dus een rustdagje gisteren was echt wel aangenaam.

Voor Mij (Manuella) was het meteen onze eerste werkdag van het nieuwe jaar. Vol goede voornemens vliegen we er dan weer in.
Wat zijn onze voornemens eigenlijk voor 2022?

  • Proberen onze grenzen terug te verruimen naar zelfstandigheid die we in de laatste 2 jaar zijn kwijtgespeeld.
  • Proberen elk weekend met de honden naar de losloopweide te gaan als beloning.
  • Genieten van de kleine dingen in het leven waaronder de knuffels van onze 2 blondjes.
  • Terug de draad opnemen in bepaalde hobby’s buiten huis.
  • Afspreken met bepaalde vrienden en familieleden op verschillende locaties in Vlaanderen.
  • Chivas en Cenna gaan bezoeken in Nederland.

Op de dag van dit schrijven zijn dit voor ons de voornemens die we zeker wel kunnen waarmaken en waar geen excuses voor zijn. De honden even intuigen om naar het park te wandelen is snel gebeurd net zoals enkele vrienden opbellen om eens samen af te spreken.  Natuurlijk na 18maanden zijn wij ook dat hele coronagebeuren moet met al zijn maatregelen die aan ons zijn opgelegd wel beu. Ik kijk er naar uit naar de dag dat we wat meer vrijheid zullen krijgen, maar wat zal de impact hier dan weer van zijn want zo 2 jaar leven. Dat doet toch wel wat met een mensenleven. Maar in ieder geval uitstapjes maken met de honden onder ons vieren in een van de leukste uitdagingen.

Medisch consult GZA

Vandaag had ik om 16u nog mijn verplaatste afspraak van donderdag 23 december 2021 in het Sint-Augustinus. Om 16u een consultatie hebben is eigenlijk niet zo een ideaal uur met de drukte op de Bist en in de bussen. Probeer dan ook tijdens de spitsuren de drukke omgevingen te vermijden wat helaas niet altijd mogelijk is.

Voor de 1ste keer ging Tripple mee naar deze TDCS-sessie. Voor haar een nieuwe uitdaging want ze mocht kennis maken met de behandelende therapeut. Tijdens onze class hadden we de route naar de wachtruimte hier ook al aangeleerd, omdat we hier toch wel op regelmatige basis moeten zijn.  Tripple had het in het begin wel even moeilijk, maar na de kennismaking met de therapeut, bleef ze in harnas rustig liggen langst mijn relaxatiestoel.

De therapeut moest tijdens de behandeling 2 keer langst haar passeren maar het boeide haar al helemaal niet meer. Ja, ze bleef netjes liggen tijdens het wisselen van de natte sponsjes op mijn hoofd en het aan- en afkoppelen van het toestel.  Elke keer is zo een sessie toch wel intensief voor mij en ben ik altijd een beetje moe, maar gelukkig bracht Tripple me veilig op een rustig tempo naar huis. Tegen 17u30 waren we dan terug thuis met een voldaan gevoel. Deze sessie zit er weer op!

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.