Update van Chivas en Cenna

Dag lieve lezers,

Ook posten we zoals beloofd nog steeds updates van onze 2 gepensioneerde labradors die ontzettend gelukkig zijn op de Waddeneilanden. En wat hebben ze het er toch getroffen. Helemaal voelen ze zich er al thuis. Ook al missen wij hun als ex-baasjes nog steeds. Toch zijn we wel gelukkig met de updates die we mogen ontvangen. Terwijl wij genieten van ons feestje in België met Tazzy en Tripple, genieten Chivas en Cenna van hun oudjaarsfeestje in Vlieland. 

Blijkbaar vieren ze op Vlieland het op  deze manier… Iets met lawaai makend het nieuwe jaar in! Brommertjes zonder uitlaat. Maar of Chivas en Cenna mee aanwezig waren om te kijken naar het spektakel? 🤔 Dat denk ik eerlijk gezegd niet! Maar toch wil ik jullie even mee laten genieten van het videofragment dat ik had gekregen van Joyce.

De eerste dag van het nieuwe jaar brachten Chivas en Cenna relaxed door en er werd ook een wandeling rond de vuurtoren voorzien voor vandaag. De bekende vuurtoren van Vlieland.

2 zwarte labradors

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.