2021-10-09 Update van onze gepensioneerden

Hallo,

Een update van onze 2 eilandbewoners Chivas en Cenna.
We zijn blij met de beslissing die we toch hebben genomen in het welzijn van onze 2 gepensioneerde honden. Ze voelen zich op het eiland wel vrij en  gelukkig en dat maakt ons wel blij. Oke, het is met momenten nog wel heftig voor mij (Manuella), maar door alle mooie berichten die we ontvangen en de reacties van onze vrienden en familie, kan ik het afscheid van Chivas en Cenna nu wel beter plaatsen. Door over onze honden te vertellen op deze website, is dit voor mij wel een verwerkingsproces.

De honden genieten elke dag van het leven dat ze nu hebben. Vrije wandelingen, lekker eten, knuffels met de baasjes. Wat wil een hond nu nog meer hebben? Maar ze hebben dat natuurlijk ook wel verdiend. Het zou fout zijn als we het hun niet hadden gegund.

Vrijdag 8 oktober 2021 was best ook wel een emotionele dag en dit om verschillende redenen. Het was de verjaardag van C&C en we kregen via Facebook de mooie herinneringen te zien die we al hadden gedeeld op deze dag in de afgelopen jaren. Ja, Chivas en Cenna werden deze dag 10 jaar. Dit is toch wel een speciale leeftijd. Wat hadden wij dit ergens nog wel graag met hun willen vieren, maar dat was niet mogelijk omdat volgende week voor Philippe al een nieuw hoofdstuk gaat starten. Maar in plaats van dat wij hun zouden verwennen met allerlei lekkere dingen, deden dat nu Joyce en Isaäc dit nu met veel plezier. Ze bezorgde ons nog een mooi fragmentje van hun lekkere lunch die ze met plezier opaten.

De heerlijke beelden en video’s die passeren toveren een glimlach op een mens zijn gezicht. Ook al kunnen we niet alles waarnemen, aan de geluiden van de video-opnames kunnen we al veel waarnemen. Daar zullen we Joyce dankbaar voor blijven voor al deze updates.

Ze hebben gisteren voor de eerste keer de wandeling naar de vuurtoren gemaakt wat blijkbaar het hoogste punt is op het eiland. Een stevige wandeling, maar het was wel ontzettend mooi weer. Onze honden hadden van zo kort bij nog nooit een vuurtoren gezien. Ze hebben er in ieder geval wel van genoten en het baasje ook. 

Beiden honden doen het dus goed en er volgt snel weer een update over deze kanjers

 Groetjes het Phima-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.