30-09-2021 Update van onze gepensioneerden Chivas en Cenna

Dag lieve vrienden,

onze hondjes hebben de verhuis 5 dagen geleden gemaakt naar Vlieland waar ze zich al bijna he-le-maal thuis voelen. De vrijheid die ze opeens hebben gekregen daar konden wij alleen maar van dromen. Als ex-baasjes konden wij hun dat hier in België niet geven en waar er ook geen adoptiegezin die aan dit gouden mandje zouden kunnen tippen. Als wij de reacties van iedereen horen op de foto’s en video’s die gedeeld worden door Joyce, dan geraken we meer en meer er van overtuigd dat dit de juiste beslissing was. Het wil natuurlijk niet zeggen dat wij het al vergeten zijn, maar het helpt ons wel met het te verwerken. 

Iedere dag gaan Chivas en Cenna enkele keren per dag lekker wandelen op het eiland. Gisteren hadden ze zelfs een regenachtige dag en moesten ze nadien lekker afgedroogd worden. Deze ochtend hebben ze een wandeling gemaakt met een prachtige zonsopgang. Zowel de nieuwe baasjes al de honden genieten hier wel echt van. Ze laten hun neus nu toch werken met al die nieuwe geurtjes die er zijn op dat eiland. De rust die er is zonder al te veel mensen om hun heen. Zelfs bijna geen auto’s meer. Heerlijk toch? 

Chivas ligt precies toch wel graag op de bank (zetel) maar Cenna niet (dat deed ze hier ook niet). Ze zoeken op hun manier nu wel contact met de baasjes. hun eetlust dat zijn ze toch in ieder geval al niet kwijt. Het eettempo is nog steeds niet veranderd.  In ieder geval, ze maken het ontzettend goed in Vlieland. 

 

Liefs van Phima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.