Een bedankje/update Chivas en Cenna

Dag lieve vrienden.

Zowel voor mij als voor Philippe zijn het momenteel wel emotionele dagen. Gisteren hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van onze 2 trouwe vrienden Chivas en Cenna. Ze zijn vertrokken naar de Waddeneilanden, klaar voor een nieuw avontuur. Ondanks dat we wel weten dat ze daar gelukkig zullen zijn en dat ze elkaar ook hebben, voelt dit alles toch wel vreemd aan. Met momenten voelen wij ons ook wat verloren in zo een stil huis.  Maar…De stilte zal binnen een zestal weken opgevuld worden door een nieuwe hond. Voor Philippe is er al een opvolger voorzien die eind oktober hier zal komen wonen. Voor mezelf (Manuella)is er nog geen opvolger gevonden waardoor dit alles voor mij dubbel zo hard binnenkomt. De onzekerheid.

Update van Chivas en Cenna

De eerste 24u zijn onze honden al op verkenning geweest. Zondagavond kwamen ze aan op hun nieuwe bestemming. De verkenning in het huis viel goed mee. Ook 1 van de katten had al kennis gemaakt met Cenna, maar Chivas was nog wel aan het blaffen. Er zal een moment komen dat hij er niet meer op zal blaffen. Coco één van de huiskatten is gelukkig honden gewend. Dat gaf ons al een goed gevoel. Maandag hebben ze al een wandeling gemaakt in de duinen. Ze genieten van de vrijheid die ze daar in Vlieland krijgen. Coco en Cenna hebben al een voorzichtige kennismaking achter de rug, maar Chivas was nog beetje aan het blaffen. Natuurlijk weet ik wel dat dit ook wel zo goed zal komen. Alles heeft zijn tijd wel nodig. 

Dat was een korte update van onze twee zwartjes zo ver van hier.

We willen dan ook iedereen alvast langst deze weg bedanken voor alle lieve steunbetuigingen die we hebben gekregen in de laatste dagen. Als jullie graag Chivas en Cenna blijven volgen, dan kan je u ook abonneren op deze weblog. We proberen af en toe updates te voorzien om jullie op de hoogte te houden.

Lieve groetjes Philippe en Manuella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.