De knoop is doorgehakt

Het is wel al even bekend, maar we willen nu nog in alle rust van de laatste week van onze twee honden genieten inclusief ons logeerhondje die blijft tot volgende donderdag.
Het is definitief. Op zondag 26 september zullen we afscheid moeten nemen van onze 2 honden.
Het is zal emotioneel en heftig worden, maar de honden krijgen een gouden mandje waar ze heerlijk kunnen gaan genieten van hun wel verdiend pensioen.
De locatie is niet vlak bij de deur, maar volgens enkele dierbare vrienden is die de beste plek waar ze naartoe zouden kunnen gaan. Na acht jaar trouwe dienst  en lekker bij ons gewoond te hebben wordt het tijd voor een nieuw avontuur voor Chivas en Cenna.
Het is dan ook tijd om onze fakkel door te geven aan het nieuwe adoptie gezien Joyce en Isaäc die dit zeker fantastisch gaan doen. Het is geen vaarwel, maar tot een later moment als de tijd er rijp voor is.
Treur niet lieve vrienden maar jullie kunnen de honden nog in hun eigen FB groep gaan volgen, en af en toe zal ik op onze geleidehonden blog op deze pagina ook nog updates posten voor de mensen die geen FB hebben.
Het adoptiegezin heeft ons beloofd wat foto’s en updates te posten voor de honden hun trouwe fans. Maar nu, nu gaan we nog genieten van de mooie momenten samen met onze 2 honden.
collage van onze twee zware honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.