1-03-2022 Tazzy een dagje verlof

Manuella telewerk

Het is nog te snel om de honden al meer dan 4u alleen te laten. Philippe was vandaag zonder Tazzy naar BASF want had enkele vergaderingen opstaan en dan kon hij maar heel korte periodes naar buiten met de hond. En dan nog al die bouwwerken op de wandelroute in de komende week. Dat zou het allemaal niet zo eenvoudig maken voor Philippe. Daarom besloot ik (Manuella) vandaag van thuis uit te werken voor enkele uurtjes. Zo zaten de honden niet meteen te lang alleen. Bedoeling is dat het natuurlijk wel eens zou kunnen, maar als we het kunnen beperken? Tijdens mijn werk waren beiden honden ontzettend rustig en had ik er geen last van.

Na mijn werk

Gelukkig was het niet al te vies weer buiten en besloot ik beiden honden even een snelle borstelbeurt te geven. Het is echt geen voordeel om op de grond te gaan zitten om ze te borstelen want dan ben ik zo wit als een sneeuwman omdat de honden veel haren verliezen en het is ook niet meer comfortabel om op de grond te zitten. Jammer genoeg zit Tazzy niet lang stil op de tafel waardoor het niet makkelijk is om hem te borstelen en ook ikzelf 28 kilo opnemen, dat begint toch wel zwaar te worden. Na hun borstelbeurt werden beiden honden beloond met hun kong gevuld met wortelen.

Philippe komt thuis

In de namiddag nog even gespeeld met de honden en toen was het tijd om te gaan rusten op hun troon. Naarmate we de late namiddag naderde, dacht Tazzy ook er het zijne van. Om 17u15 al aandacht komen vragen voor zijn eten. Maar Tazzy toch? Je weet toch dat je moet wachten tot na 18u. Philippe had vandaag geen file (voor een keertje) en was dan redelijk op tijd thuis. Hij kwam om 18:05 dan ook binnen gewandeld. Denk je nu echt dat Tazzy zijn baasje begroette? Nee hoor! Die gevulde etensbak op het aanrecht die al klaarstond, die was interessanter. Hij zou zijn baasje nog omver lopen om geen enkel korreltje te moeten missen. Zelf Tripple was meer geïnteresseerd in haar eten. Dan zijn het toch precies wel echte labradors?

Uiteindelijk als het buikje gevuld was van de beiden honden werd Philippe pas begroet.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.