Valentijn

Valentijn

Vandaag vieren ze de dag van de liefde, wel beter gekend als ‘Valentijn’.  Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Valentijnsdag is hier bij ons in België, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: supermarkten, cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan.  En het thema is dan rood, de kleur van de liefde.

No Valentijn

Wijzelf hebben eigenlijk nooit meegedaan aan dit hele commerciële gebeuren. Eigenlijk moet je uw geliefden iedere dag extra aandacht geven. Iedere dag verwennen met een glimlach, een lekkere maaltijd, een vriendelijk woord. En die extraatjes? Die kan je in de loop van het jaar ook altijd kopen en dan zijn ze trouwens veel beterkoop. Ons manier van Valentijn vieren was gewoon zorgen voor een lekkere maaltijd met een glaasje wijn erbij om dan de in de avond gezellig met de 2 honden voor de tv te gaan relaxen.

De hondjes

Toen ik terug kwam van de pianoles hadden we voor de honden wel een kleine verwennerij voorzien. Ook voor de honden was het een beetje Valentijn. Ik had een lekkere gevulde Wobbler voorzien voor beiden honden en deze gevuld met wortel, courgette, mini-snoepjes van paardenvlees (wat Tripple mag eten) eb ook enkele brokjes van hun eten. Daar waren ze zeker wel een dik uur mee zoet. De paardensnoepjes die in de Wobbler zaten, dat was hun Valentijnscadeautje. En morgen? Morgen is er nieuwe Wobbler voorzien gevuld met wortelen.

Fier op Tripple

Vandaag nog een obstakel ontweken. Zoals jullie in het filmpje kon zien werd het voetpad versperd waardoor we er niet veilig konden passeren. Tripple twijfelde geen moment en nam me veilig mee van punt A naar  Punt B 

 

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.