Update van onze eilandbewoners

Even een korte update van onze 2 eilandbewoners Chivas & Cenna. Zoals beloofd is het ook de bedoeling om de volgers via deze weg op de hoogte te houden van hun avonturen.

Elke keer ze er op uit trekken met hun baasjes is het steeds een avontuur voor hen. Genietend van hun vrijheid, maar ook genietend van de wandelingen, van de Vlielandse hondenvriendjes die er wonen en ja het zijn er toch wel een hoop. Soms komen de baasjes elkaar tegen en dan is het een hondenparadijs. De mensen die een Facebookprofiel hebben kunnen de honden ook volgen via de honden hun Facebookgroep waar het baasje nog wel eens foto’s op post. Ik vond het dan ook belangrijk om mensen zonder Facebook mee te laten genieten van hun avonturen.

De reacties die er al binnen gekomen zijn op hun berichten zijn:

Jullie hebben de juiste keuze gemaakt en dit hadden jullie de honden nooit in België kunnen geven.’

‘De honden zien er gelukkig uit en precies dat ze terug jonger zijn geworden. Het serieuze is van hun snoetje verdwenen.’

‘Ze glanzen en wat een vrijheid. Ze zien er gelukkig uit!’

Al die positieve reacties die we hier ontvangen op onze berichten, dat geeft ons een enorme boost. Het geeft ons zo een warm gevoel om te weten dat ze het goed maken en kunnen genieten van een welverdiend pensioen.

enkele honden tijdens zonspgang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.