Een vrije dag voor T & T

Net als Tazzy kreeg Tripple vandaag ook een rustdag. We merkten toch dat beide honden dit precies wel wat nodig hadden. Vooral Tazzy was moe na 2 dagen deze week naar BASF geweest te zijn. Ja, met de tijd als ze wat meer naar het werk kunnen en mogen gaan, dan zal hij dat ook wel gewend worden. Ik besloot vandaag Tripple rust te gunnen want ik moest naar het postkantoor en de pianoles. De route naar het postkantoor dat hadden we nog niet geoefend en vermits ik 2 pakketten moest binnenbrengen op de post was dit met een nieuwe geleidehond niet ideaal. Bah, het was dan ook nog slecht weer met die regen. Voila, de pakjes naar Houthalen en naar Vlieland zijn opgestuurd. Benieuwd wanneer deze zullen aankomen. Nadien nog even naar de pianoles want ik had mijn les vandaag ipv op maandag.

Ik was ongeveer een uurtje in totaal weg en niet te geloven, het was alsof ik jaren was weggeweest. Wat een enorme begroeting bij het thuiskomen. Maandag kan en mag Tripple terug mee naar de muziekschool. Vandaag een rustdag want morgen gaan we onder ons vieren op uitstap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.