Huisregels voor een labrador:🤣🤣😂

Deze kwam ik tegen via iemand zijn FB profiel en vond hem grappig. In deze donkere tijden wil ik deze dan ook graag delen met jullie.

 1. Hygiene is belangrijk, veeg je voeten dus ook altijd goed af aan het schone witte kleed als je net uit de modder komt. Ben je er zeker van dat niemand kijkt; wrijf dan ook nog even met je rug langs de bank, ideaal als je nat bent.
 2. Zoek na het dineren de dichtstbijzijnde broek of jurk; dat zijn de beste servetten.
 3. Als labrador ben je aardig lomp en loop je weleens in de weg; geen probleem, ga op de bank liggen.
  4.Bewaak je erf, ren dus goed door de struiken en spit het bloementuintje om zodat je er zeker van bent dat er zich daar geen ongedierte bevind!
 4. Begroet alle gasten uitbundig; spring bij ze op schoot, zoen ze uitgebreid, begeleid ze naar de w.c en tenslotte duw je neus in de koffie zodat je weet dat de koffie niet te heet is; allom, wees een gastheer/dame.
 5. Snoei planten goed kort, desnoods ga je met je poten op de vensterbank of tafel staan; als je je werk maar goed doet.
 6. Controleer het aanrecht nauwkeurig op de mogelijkheid van overgebleven restjes; dit kan namelijk gaan bederven en moet ter preventie opgeruimd worden.
 7. Ga midden in de nacht alle bedden langs om te kijken of alles nog in orde is en leg je natte neus op die van anderen om er zeker van te zijn dat iedereen nog ademhaalt.
 8. Zit je met de baas in de auto en is het nogal druk op de weg? Leg dan als blijk van je goede vertrouwen je kop op de schouder en zoen hem in zijn oor.
 9. Wees duidelijk in wat je wilt, loop je aan de lijn trek dan je baasje omver, zodat hij weet welke kant je op wil
Tripple en Tazzy

Wie kent er hier nog zijn labje in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.