**Tazzy**

Dag lieve vrienden,

Eindelijk is het dan zover! Met veel trots kan ik jullie het blijde nieuws meedelen. Er was wel al wat over geweten –> zie Goed nieuws op Iedereen beroemd. Bewust had ik gekozen om het nog niet meteen aan de grote klok te hangen. Het was belangrijk voor me om me hier in alle rust te kunnen op voorbereiden op het volgende hoofdstuk in mijn leven.

Maar… er is een nieuwe blindengeleidehond die mijn pad heeft gekruist. Op 18 oktober 2021 ben ik dan gestart met mijn class. Wat ben ik toch ook blij met deze mooie combinatie. Een waardige opvolging voor mijn vorige blindengeleidehond Cenna die op 26 september 2021 definitief met pensioen ging en nu ten volle geniet van haar welverdiende gouden mandje.

**Tazzy**

Tazzy is een 2-jarige blonde labrador. Licht van kleur maar heeft wel verschillende kleurschakeringen bruin in zijn vacht zitten. Volgens de beschrijvingen van anderen komt dit heel mooi uit. Tazzy is van horoscoop een leeuw want is geboren in augustus, Gelukkig heeft hij geen eigenschappen van de leeuw, behalve de kleur van zijn vacht. Wat een blijdschap kan hij toch meebrengen. Zijn enthousiasme, zijn vriendelijkheid, zijn vrolijkheid, telkens je nog maar zijn naam roept staat hij al meteen langst je, behalve… als hij ligt te relaxen in de bench. Hij is een goede vertegenwoordiger voor het ras labrador op gebied van eten. De focus op voeding is iets minder sterk als bij Chivas en Cenna, maar laat niks lekkers op tafel liggen want hij is er mee weg. Doe je nog maar een zakje open, dan staat hij wel meteen langst je met de hoop wat te kunnen krijgen.  Het is met momenten nog een echte puber die we in huis hebben. Maar dat vind ik allemaal niet erg.  We zijn nu nog maar een combinatie sinds 3 weken en we moeten nog veel van mekaar ontdekken. Maar ik denk dat ik het belangrijkste over Tazzy nu wel heb verteld.

m

Snel zullen jullie van ons nog updates kunnen lezen.

Liefs Philippe en Tazzy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.