Goed nieuws op Iedereen beroemd

Goed nieuws!!!

Bewust hielden we het nog even stil zodat Philippe zich in alle rust kon voorbereiden met zijn nieuwe uitdaging! Wie op vrijdag 22/10/2021 het één programma ‘Iedereen beroemd’ had gezien wist het al meteen. Helaas had ons oproepje van die ochtend niet iedereen bereikt. Daarom nog even het volgende videofragment dat uitgezonden werd op tv.  Sommige anderen onder ons hadden van dit goede nieuws een filmpje gemaakt die we dus konden gebruiken.

Geniet van het verassingseffect!

Verassingseffect op iedereen beroemd 22-10-2021

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.