22-10-2021 Update van onze gepensioneerden-naar de wellness

Dag lieve vrienden,

Even weer een update vanuit Vlieland. Eentje om je duimen en vingers af te likken :-). Eentje waar je toch wel vrolijk van wordt! Ja, wij worden hier toch vrolijk van en vooral als je nadien dan die zachte vacht voelt of die heerlijke geur die de hond dan afgeeft. Dan voel je u toch als baasje weer even voldaan.

Gisteren ging Chivas naar de welness en Cenna eergisteren. Ja hoor! Vlieland heeft een hotel dat voorzien is met een hondenwellnesscomplex. Met alle faciliteiten die je nodig hebt om de hond te laten genieten van een was-borstelbeurt inclusief de nodige massage en verzorging van het dier. 

Cenna vond het uitstapje naar de honden wellness heerlijk en genoot ook ten volle van haar wasbeurt. Ons waterkieken vind dit allemaal super. En dan die massage… Niet te geloven.

Chivas is een iets minder groot waterkieken tegenover zijn zus. Hij ging wel naar de wellness maar toch niet met de volste overtuiging. Gelukkig mocht het baasje er toch bij beiden honden bijblijven. Toen Chivas zijn wasbeurt klaar was, Kon hij er al iets meer van genieten.

Na het grote avontuur van het wassen, borstelen, masseren en noem maar op. Kregen beiden nog een lekker geurtje mee zodat ze deze heerlijke geur de hele avond konden verspreiden ten huize van de baasjes. En als grote beloning? Als beloning kregen beiden een lekkere kauwbot om van te genieten.

 

Je ziet dat ze het er wel geweldig naar hun zinnetje hebben die 2 kanjers!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.