1 jaar geleden 11/09/2022

Een jaar geleden maar we kennis met Joyce Monas-Benschop en Ies Monas die speciaal vanuit Vlieland over en weer waren gereden om kennis te komen maken met Chivas en Cenna. Natuurlijk met de hoop dat ze de nieuwe baasjes mochten worden van deze 2 kanjers.

Na een goed gesprek en een kennismaking tussen de twee zwartjes en deze mensen voelden we aan dat het wel goed zou komen. Maar toch op dat moment het over je lippen krijgen om aan Joyce en Ies te vertellen dat we akkoord zouden gaan was toch best wel heftig.

Maar wat mogen wij ons in ons handjes wrijven en ons zegenen met deze lieve mensen die ons pad hebben gekruisd want hoe vaak ik het al heb gezegd, ik kan het niet genoeg zeggen maar C&C hebben hun gouden mandje gevonden.

Een jaar geleden waren die emoties zo heftig en als we er nu op terug kijken dan bedenk ik me dat het toch allemaal wel goed is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.