10/05/2022 Uit vakantiemodus komen

Uit vakantiemode geraken

Goeiemorgen! Uit die vakantiemodus komen voelt toch wel wat pijnlijk. Back to the reality. En dat was hier niet anders. Om 8u al uit ons bed gehaald door Tazzy want meneertje had honger! Wij hadden dan nog geluk want om 8u werd er verwacht dat de huurauto terug bij het verhuurbedrijf stond gekuist en volgetankt. Er mocht geen enkel hondenhaartje gevonden worden door de verhuurder want anders zouden we de borg niet terugkrijgen, maar het toppunt van alles was dat de auto properder werd binnengebracht dan als wij ze meenamen. Dus ook hier moeten we Rudi en Diane bedanken dat zijn de auto nog hebben gestofzuigd en proper hebben gemaakt terwijl wij niet hebben kunnen helpen. We hadden wel graag een handje toegestoken maar was een beetje moeilijk omdat de auto al zo vroeg terug binnengebracht moest worden.

Onze dagindeling

Nagenietend van de 4 dagen op Vlieland, begonnen we aan het minst plezante van de vakantie. Het uitpakken van de koffers, alles sorteren voor de wasmachine, alles terug op zijn plaats zetten en leggen om vervolgens de koffers terug op te bergen voor onze volgende uitstap. Na alles opgeruimd te hebben en alle foto’s en video’s op de pc gezet te hebben kropen we met zijn allen met een voldaan gevoel in ons zeteltje. Morgen is het weer terug naar de dagelijkse sleur waaronder gaan werken etc. Ondertussen waren we toch ook al niet aan het uitzoeken om de volgende keer naar Vlieland te gaan maar dan met het openbaar vervoer. Hoe lang zouden we met de trein vanuit Antwerpen onderweg zijn en waar moesten we dan afstappen. Uiteindelijk valt die reistijd toch ook nog héél goed mee, maar helaas moeten we onder ogen zien dat het te inspannend is voor mijn (Manuella) zicht om deze nog te overbelasten.

In de avond kwamen Rudi en Diane nog samen met ons mee eten om ons vakantie definitief af te sluiten. Nog een lekker hapje en drankje om er morgen dan weer in te vliegen.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.