Philippe vertelt over zijn kleine frustratie

Philippe & Tazzy

De dagelijkse sleur van mijn werkenweek zit er week. Ik besef maar al te goed dat het momenteel niet al te uitdagend is. Niet voor mij, maar ook niet voor Tazzy. Omdat we nog steeds gebonden zijn aan bepaalde COVID-maatregelen op het werk, mogen wij niet meer dan 2 keer per week naar de site gaan op BASF. Eigenlijk is dat veel te weinig want ik merk dat Tazzy soms nog teveel energie overheeft in de avond. In de namiddag als Manuella thuis is van haar werk, probeert ze wel in de tuin met de honden te spelen. Maar ik kan toch niet van haar verwachten dat ze 4u aan een stuk gaat ravotten met de beesten want dat geraakt ook afgezaagd en natuurlijk is zij na een gewerkte voormiddag ook wel moe.

Momenteel doelloos trajecten door de week gaan lopen is ook geen alternatief. Ik werk 2 dagen van thuis uit, maar dat zijn ook voltijdse dagen met soms drukke dagen. Eerlijk gezegd zie ik het dan ook niet meer zitten om na 17u in hartje winter in het donker nog toertjes te gaan lopen met de hond. Ik ben dus wel blij dat we een tuin hebben al kunnen de honden nog niet alleen in de tuin blijven omdat ze graag gras eten en Tripple graag de haag met momenten kapot bijt.

Ik hoop dat de tijden ook snel zullen veranderen en dat COVID zal verdwijnen (al zal deze nog lange tijd aanwezig blijven) of dat het leven toch terug leefbaarder wordt en dat we in het weekend op zijn minst naar de losloopweide kunnen gaan of op bekend terrein zoals Boom park, Neerlandpark, Reukespad kunnen gaan wandelen. Momenteel naar Limburg pendelen of naar eender waar zal er  nog niet inzitten. Zolang we dit niet hebben geoefend met de trainers zal dit dan ook een No Go zijn.

Maar in ieder geval dit weekend zal het er voor beiden honden er niet aan ontbreken want er staat van alles op het programma. Leuke spannende gebeurtenissen die zowel voor ons als voor de honden spannend zullen zijn. Meer nieuws volgt nog.

Liefs Philippe

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.