2de nieuwe kennismaking van deze week.

Het is weer weekend! En vandaag staat er een nieuwe kennismaking op het programma voor de honden. De vriendin van Sam, Aran die voor de eerste keer de honden zal ontmoeten. Een 2-tal jaar geleden ongeveer werd Sam ons aanbevolen en hij helpt ons in de tuin met het gras te maaien en het iets minder leuke karwei van de hondenpoep op te ruimen (dat is voor ons niet meer te doen en zeker niet in het gras). Sinds vorige zomer kwam Aran dan regelmatig mee op bezoek en zaten de dames op het terras te babbelen en te genieten van het zonnetje.

De afgelopen 3 maanden was Aran nog niet bij ons geraakt, maar vandaag kon ze niet meer wachten. Terwijl Sam en Aran binnenkwamen moesten de honden opnieuw wachten in de bureau. Ze had wel snoepjes in de auto liggen voor de honden, maar we lieten meteen weten dat ze helaas die snoepjes niet mochten eten. Wel lief dat ze er aan gedacht hadden. Ze kunnen altijd uit onze honden koeken box iets lekkers nemen voor de honden

Wat een enorme begroeting en zo spontaan. Tripple kwam al meteen met haar schaap om dit te laten zien. Haar schaapje dat gaat ook overal mee naartoe en iedereen moet het gezien hebben. Natuurlijk moeten we wel zorgen dat Tazzy het niet afneemt want zou zonde zijn als het kapot is.  Tazzy was weer onze kangoeroe aan het uithangen maar gelukkig was het niet al te overdreven. De tongen van beiden honden stonden dan ook niet stil.

Het is toch fijn om 2 blije honden te zien net als 2 blije mensen die met een grote glimlach naar huis keerde en dat gaf ons een leuk gevoel. Dat hebben ze toch weer goed doorstaan die honden van ons 😊.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.