Cadeautje voor Chivas en Cenna

Deze namiddag ontvingen we een videoboodschap vanuit Vlieland. Joyce en Ies hadden het pakketje dat ik afgelopen vrijdag had opgestuurd via de post ontvangen. Ik stond er van verwonderd dat het toch nog zo snel is gegaan allemaal. Daar was ik al blij om want tijdens de feestdagen pakketjes versturen is niet zo evident natuurlijk. Door de drukte kan er dan wel eens een pakketje verloren gaan of grote vertragingen oplopen.

Het was een leuk filmpje. Joyce vertelde dat het pakje was aangekomen en terwijl ze het pakket open deed, zaten er toch al 2 te likkenbaarden wat je ook kon horen op de video. Zo zalig! Al die geluiden. Zo herkennen we deze 2 kanjers toch wel. Als er nog maar eten is dan staan ze al rond je.

Wat hadden we voorzien in hun pakket:

  • 2 grote calciumbotten (voor ieder eentje)
  • Grote mergpijp snoepen die Philippe van de collega’s had gekregen bij het afscheid van Cenna. T & T mogen deze lekkernijen helemaal niet eten.
  • Ook had ik nog een grote zak van die kleine zachte botjes over, maar ook deze mochten T & T niet eten.
  • Een pakje van de ‘Edgar Cooper’ dentasticks (appel-munt).
  • Eerste wilde ik er nog een speelgoedje ook bij steken, maar dat hebben we niet gedaan.

Natuurlijk ook nog een kerstkaartje voor de baasjes. Lekkernijen voor de baasjes hadden we er niet ingestoken want dat willen we toch liever persoonlijk afgeven als er de mogelijkheid is om naar Vlieland te reizen. Iets waar we uit kunnen naar kijken in 2022.

Chivas en Cenna waren in ieder geval wel content met al die lekkernijen die ze gekregen hebben. De eerste tijd zullen ze hier wel zoet mee zijn. Als dit op is, dan kunnen we nog eens wat lekkers sturen.

Als bewijs hier de beelden maar ze meer geïnteresseerd in al die lekkernijen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.