BELANGRIJK bericht over vuurwerk tijdens het eindejaar maar ook tijdens het jaar!

Belangrijk en ik heb dit bericht even gedeeld van FB.

Te veel assistentiehonden krijgen te maken met mensen die het grappig vinden om vuurwerk naar ze toe te gooien. Doe dit absoluut niet! Ze kunnen getraumatiseerd worden en dus danig erg dat ze afgekeurd moeten worden voor het werk wat ze doen. Daarbij verlies het baasje dus de grootste hulp die ze hebben. Let dus op als je met vuurwerk bezig bent dat er geen assistentiehonden of wat voor dier dan ook in de buurt is #vida #goldenretriever #blindegeleidehond #assistentiehond #verknalmijnietdoorvuurwerk #onzeblindengeleidehondenblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.