Mag ik jullie voorstellen aan…

dag lieve lezers,

Een beetje een speciale gebeurtenis vandaag. We mogen jullie voorstellen aan een nieuw gezinslid. Een lid dat wel niet in huis zal slapen, niet in de honden hun nest zal liggen of bij ons gezellig in de zetel. Nee hoor! Dit lid zal altijd buiten moeten leven, eten en slapen. Gelukkig zullen we hem in de winter wel binnen zetten zodat hij het niet koud krijgt, maar de rest van het jaar gewoon buiten.

Uiteindelijk heeft hij een zeer belangrijke taak uit te voeren. Een taak die door hem kan overgenomen worden en wat ons tijd, energie en een zoektocht naar een geschikte kandidaat te vinden. Hij is de ideale opvolger geworden om deze job te doen.

Mag ik jullie dus voorstellen aan James. James is onze maairobot en zal dus het gras maaien en ook alle hondenpoep van T&T lekker verpulveren. Lekker malen zodat we dit niet meer door een menselijke hand moeten laten opruimen. Natuurlijk zal het ervan afhangen hoe het er in de winter aan toe zal gaan en o deze momenten als er kakjes liggen , dat we toch nog iemand zijn hup nodig gaan hebben. Maar momenteel, nu het nog kan, zal James zijn werk met veel plezier doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.