Goodbye 2022, welcome 2023

Ons laatste bericht voor 2022 terwijl wij ons in lichte opwinding voorbereiden op 2023. Maar wat was 2022 een vreemd jaar.

Een jaar van nieuwe uitdagingen (onze 2 nieuwe blindengeleidehonden Tazzy & Tripple), een jaar van het weerzien met Chivas & Cenna op Vlieland, maar ook een jaar waarin we nieuwe vrienden bijkregen en enkele oude vrienden die terug ten tonele kwamen. Maar 2022 was ook een heftig jaar vol frustratie, geduld, verdriet (overlijden van mijn bomma (Manuella)), goed ziek zijn door corona.
Maar 2022 was ook een jaar waar er veranderingen aan te pas kwamen en die langzaam een vorm kregen. Dus ondanks dat het een heftig jaar denken we nog even aan 2022 voor dat we straks met zijn allen gezellig 2023 in zullen huppelen.

Dus ons laatste bericht posten we hier met een glimlach en nemen we afscheid en wensen wij jullie allen onze beste wensen toe voor het nieuwr jaar

Beschrijving van het kaartje is een foto van wij aan het werk met onze 2 blindengeleidehonden aan zee met de tekst die geschreven staat op de kaart:
Dat het nieuwe jaar rijk mag zijn aan mooie dagen, en veel liefde, voorspoed en geluk mag dragen. Happy Newyear! Philippe & Tazzy, Manuella & Tripple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.