Korte update COVID

Korte update

Dag lieve vrienden,

Even een kort berichtje van Philippe hier. Nee, ik ben niet zo een schrijver voor een website, maar ik wilde jullie toch even laten weten dat we het al een klein beetje beter maken. Manuella heeft nog steeds Covid en is eigenlijk deze week haar bed niet uitgekomen omdat het gewoon niet ging. Leven op Aquarius en 1 bakje aardbeien van 250 gr dat was het enige waarop ze kon leven en een halve komkommer. Zelfs yoghurt ging er niet in. Ze is momenteel ook erg verzwakt en dus wandelen lukt helemaal niet. Ikzelf heb ook wel wat rust moeten nemen en we denken dat ik ook een lichte vorm van Covid heb gehad, maar dat weten we niet. Onszelf testen als blinde persoon is echt niet te doen.

Helaas hebben Tazzy en Tripple deze week dan ook niks gedaan. Niet gewerkt, niet echt kunnen spelen (door te hoge temperaturen in de dag), niet naar de losloopweide. Ja, ze hebben veel bij Manuella gelegen op bed met hun kopjes op haar buik of benen. Ze wilde met haar contact hebben en vonden het raar dat hun baasje ziek in bed lag. Het weer was ook aan de warme kant en niet ideaal om buiten te gaan spelen in de dag. Gelukkig dat het in de zomer langer licht is waardoor de honden vanaf half negen in de tuin konden gaan liggen en met elkaar spelen. Laten we dus hopen dat we snel terug de draad van het oude leven kunnen opnemen zodat de honden ook meer kunnen gaan wandelen en ook terug naar de losloopweide zouden kunnen gaan.

Groetjes van Philippe

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.