Wat achterstand

Hoi allen,

Ondertussen is er zoveel gebeurd in de afgelopen periode. Alleen maar positieve dingen. We zijn naar Vlieland geweest en hebben Chivas en Cenna terug gezien. Daar vertel ik in latere blogberichten meer over want anders is de essentie van het verhaal verloren. We hebben ondertussen Antwerpen-Centraal (station) verkend om onze grenzen te verlengen. Tazzy en Tripple hebben een tof paasweekend gehad met de nichtjes en neefjes ten huize De Wit. Er zijn zoveel dingen gebeurd die ik hier in deze blog niet kan neerpennen.

Ik heb hierdoor meer achterstand opgelopen op onze website, maar momenteel ben ik ook de berichten van maart 2022 aan het uploaden op deze blog. Ik moet rekening houden met nog iemand die van thuis uit werkt en dan de pc nodig heeft en in de avond heb ik vaak teveel last van mijn zicht om dan nog van alles te posten. natuurlijk werk ik ook met een schermlezer, maar toch is dat toch ook wel intensief. En niet te vergeten, het mooie weer komt er ook aan en de afgelopen dagen was het veel te mooi weer om dan aan je bureau te zitten.

Scrol gerust door de blogberichten heen om ze te lezen. Via volgende link kan je altijd de blogberichten ook meteen terugvinden.: https://www.facebook.com/Phima2610

Blijf zeker hier volgen voor meer updates!

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.