1-05-2022 Feest van de arbeid

Een feestdag

Vandaag zondag 1 mei is het bij ons in België een nationale feestdag. Het feest van de arbeid. Maar wat betekent dat nu juist: ‘Jaarlijks wereldwijd op 1 mei. De ‘Dag van de Arbeid’ (in België ook ‘Feest van de Arbeid’ genoemd) is een feestdag van de socialistische en communistische arbeidersbeweging. Op deze dag viert men de strijd om betere arbeidsomstandigheden. De dag vindt in Nederland, België en Suriname elk jaar op 1 mei plaats. Andere landen wijken soms af van deze datum.’

Wat doe je vroeg Facebook me in mijn status. Wel, het is zondag en vandaag genieten we met zijn allen van een luie dag wat zeker moet kunnen. Ondertussen ben ik (Manuella) de blogberichten aan het posten die nog niet online stonden. We hebben wel een kleine achterstand die ik nu probeer bij te werken. Eens de achterstand bijgewerkt is, kunnen onze leden die zich hebben ingeschreven echt mee genieten van de allerlaatste updates.

Momenteel post ik ook altijd de link naar het laatste online gekomen blogbericht op onze Facebookpagina van de honden. Zo proberen we iedereen toch mee te laten volgen van onze updates.

Dit is een voorbeeld van luieren. Tazzy als schoothond bij zijn baasje

Op bovenstaande foto kan je zien wat luieren voor een hond betekent. Op de schoot bij zijn baasje kruipen om samen te genieten van het zonnetje.

Anderzijds genieten de honden ook wel van een rustdag of gewoon van een speelmoment in de tuin.

Via het volgende keuzemenu kan je teruggaan naar de blogberichten van afgelopen maanden.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.