Update vanuit Vlieland

Dat Vlieland een prachtig eiland is, dat hebben we ondertussen al kunnen merken via de mooie berichten die worden gedeeld door Joyce. Wat een zaligheid om van alle foto’s en berichten te mogen genieten. Zoals jullie kunnen zien hebben C & C het toch echt wel getroffen en wat kunnen genieten van al deze prachtige zonsopgangen met al die speciale kleuren.

Deze ochtend was het dan ook een prachtige zonsopgang tijdens de wandeling van C & C en wij hebben geluk dat Joyce dit weer eens kon vastleggen voor ons. Chivas en Cenna hebben in ieder geval van deze ochtendwandeling genoten net zoals het baasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.