2de kerstdag

Wat ben ik blij dat het zondag is. In het verleden was 2de kerstdag meestal toch wel een drukke dag.  Terug naar pendelen naar Antwerpen en dat was altijd tijdens de vakantie dienstregeling of tijdens de weekend dienstregeling die in Limburg al helemaal op niks trekt. Niet zoveel rustgevends aan. Het 3de jaar al op rij dat we kerstmis gewoon kunnen vieren zonder te veel stress of grote verplaatsingen.

Dat kwam zeker dit jaar goed uit om een rustdag te hebben vandaag. Door de verplichte opname van mijn verlof voor de opleiding van Tripple in november en december moest ik volgende week toch terug naar het werk. Ja, ik kon onbetaald verlof nemen maar dat zag ik niet zitten. Dat zou eerder nadelig zijn voor mij. Door de 3 weken onbetaald verlof van afgelopen periode heb ik al minder vakantie in 2022. 2 dagen verlof is toch wel wat.  Ik was dus blij dat 2de kerstdag op een zondag viel.

Nog een klein beetje opruimwerk van gisteren na ons gezellig kerstfeestje met de ouders om dan te eindigen voor de televisie. Al snel merkte we dat de honden vandaag extra aandacht nodig hadden. Al snel hadden ze het toch zeker niet gevonden om bij ons in de zetel te komen liggen. Nee, niet echt in de zetel maar eerder op ons lichaam. Vooral Tripple had dit precies nodig om dat ze me toch precies gisteren wel gemist heeft.

Morgen is de rust weer voorbij en moeten wij terug naar het werk. Gelukkig is het een rustige werkweek want bijna iedereen heeft verlof en ook op de bus zal het rustig zijn.

Vond je dit blogbericht interessant?
Abonneer je dan op onze interessante nieuwsbrief om meteen de nieuwe blogberichten te ontvangen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.