Mijn eerste oefenroute met Tripple

Dag Lieve lezers,

Via de volgende link Onze oefenroute ingesproken kan je mijn eerste oefenroute met Tripple mee bewonderen die gemaakt is. Deze route heb ik op basis van mijn geluiden uit de video kunnen inspreken. De eerste keer dat ik dit eigenlijk doe en je ziet dat ik er dus nog aan moet wennen. Ik zal er dus proberen aan te denken om meer werk er van te maken om mijn video’s in te spreken in combinatie met hulp van anderen.

Donderdag had ik de opdracht gekregen van Lore om eigenlijk gisteren de route met Tripple te gaan lopen naar de muziekschool en bakker. Als dit dan zou lukken, zou ik vanaf maandag alleen naar de muziekles kunnen gaan. Helaas was het gisteren zo slecht weer dat ik er niet door ben gegaan met de hond. Met slecht weer trajecten gaan lopen zonder doel is niet altijd even motiverend. Van uitstel komt bij mij geen afstel en vermits vandaag het droog was, ondernamen we vandaag de poging om onze route te gaan oefenen. Ik deed de borstband voor mijn action camera ook om zodat ik deze route kon filmen waardoor Lore me toch een feedback kon geven op dit traject.

We begonnen dus aan onze route. Een route met toch wel dagdagelijkse obstakels. We passeerde en persoon met een hondje. Tijdens het passeren keek Tripple even naar het hondje, gelukkig zonder al te veel problemen zodat we onze route verder konden zetten. Als we het padje uitkwamen moesten we een lang stuk rechtdoor lopen zonder obstakels. Tripple liep hier zeer netjes en we voelde elkaar goed aan. Positieve feedback was ok en op het rechte stuk moest ik naar mijn gevoel ook veel minder zeggen tegen haar. Bij het kruispunt aan de muziekschool aangekomen moest ze voor mij het zebrapad aangeven net als de stoeprand wat ze ook perfect uitvoerde. 

Aan de muziekschool was het veel drukker vandaag. Op zaterdagvoormiddag om 11u? Ja, een normaal uur dat het druk is want het is de wissel van de lessen. Leerlingen die naar binnen gaan of naar buiten komen. Ouders die hun kinderen staan op te wachten of komen brengen. Een drukte. Op weg naar de ingang was er zelfs een oudere persoon die dacht even niet opzij te gaan voor ons tot zijn echtgenote hem zei:” schatje, zou je eens niet opzij gaan?”. Tripple bleef hier dan ook netjes op haar looplijn lopen want ze kon op dat moment geen andere richting uit. De kinderen bleven gelukkig allemaal netjes van de hond af.  Na dat we de route naar de ingang hadden verkend, moesten we nog even naar de bakkerij die langst de muziekschool ligt.  Ook hier op zaterdag is het steeds een hoogdag voor de bakker. We hebben zeker 10 min. moeten aanschuiven. Terwijl we aan het aanschuiven waren deed ik mijn mondmasker op en bleef Tripple netjes wachten. Bij het binnengaan van de bakkerij gaf ze netjes de drempel aan. Al die lekkere geurtjes in de bakkerij, Tripple was een beetje nieuwsgierig maar gedroeg zich keurig. De route terug naar huis verliep heel vlotjes. Wat was ik zo fier op mijn Tripple omdat ze dit zo goed had gedaan. In onze leerweken voor de 2de keer op solo gaan. Eigenlijk was mijn zenuwen toch voor niks nodig.

We brachten het tot een goed einde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.